Postuar më: 07/01/2021

Ankandi i Obligacioneve 2-vjeçare me kupon fiks u zhvillua më 07.01.2021, me raport mbulimi 1.11 si dhe normë interesi 2.63%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: https://www.financa.gov.al/2021-2/