Postuar më: 13/01/2021

Ankandi i Obligacioneve 10-vjeçare me kupon fiks u zhvillua më 13.01.2021, me raport mbulimi 1.86 si dhe normë interesi 5.38%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: https://www.financa.gov.al/2021-2/”