Postuar më: 21/07/2020

Ankandi i Bonove të Thesarit u zhvillua më 21.07.2020, me raport mbulimi 1.49 si dhe normë interesi 1,695% Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: http://www.financa.gov.al/2020/